Parkoló elhelyezése - Helytelen elrendezés

A magyarázat eléréséhez állítsa az egérmutatóját a megjelölt pontok egyikére!

2 – Parkoló elhelyezése
A mindenki által használható parkoló megnövekedett gépjárműforgalma nem teszi lehetővé a tulajdonosi felelősségérzet kialakulását. A háztömb belsejében kialakított nyilvános parkoló nem teszi lehetővé a jogosulatlan személyek kiszűrését. A növényzet elhanyagolása olyan nem kívánatos tevékenységekhez vezet, mint például a szemetelés, az elrejtőzés, a terület illemhelyként való használata.

A mindenki által használható parkoló megnövekedett gépjárműforgalma nem teszi lehetővé a tulajdonosi felelősségérzet kialakulását.

A háztömb belsejében kialakított nyilvános parkoló nem teszi lehetővé a jogosulatlan személyek kiszűrését.

A növényzet elhanyagolása olyan nem kívánatos tevékenységekhez vezet, mint például a szemetelés, az elrejtőzés, a terület illemhelyként való használata.

Parkoló elhelyezése - Biztonságos elrendezés

A magyarázat eléréséhez állítsa az egérmutatóját a megjelölt pontok egyikére!

2 – Parkoló elhelyezése biztonságos
A háztömb belseje lezárható és biztonságos magánterületként működhet. A tömb belseje helyett a házak előtt kialakított, nem nyilvános parkolók fél-magán területként átmeneti zónát jelentenek az utca és a lakóház belseje között. A kisebb forgalom lehetővé teszi a tulajdonosi felelősségérzet kialakulását és a jogosulatlan személyek kiszűrését.

A háztömb belseje lezárható és biztonságos magánterületként működhet.

A tömb belseje helyett a házak előtt kialakított, nem nyilvános parkolók fél-magán területként átmeneti zónát jelentenek az utca és a lakóház belseje között.

A kisebb forgalom lehetővé teszi a tulajdonosi felelősségérzet kialakulását és a jogosulatlan személyek kiszűrését.